Suriyelilerin, Başbakan Erdoğan Sevgisi

Kilis ' teki, Konteyner kentte kalan Suriyeliler, erkek çocuklarına Başbakan ' ın ismi Recep Tayyip, kız çocuklarına ise Erdoğan ' nın eşi Emine ismini veriyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 


Suriye ' deki iç kargaşadan kaçarak Türkiye ' ye sığınan sığınmacı sayısı 150 bine yaklaşırken, Suriyeliler, kendilerine kucak açan Türkiye ' ye her fırsatta minnettarlığını ifade ediyor.Bazı Suriyeliler, erkek çocuklarına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' nın ismi “Recep Tayyip”, kız çocuklarına ise Erdoğan ' nın eşinin adı olan “Emine” ismini veriyor. 4 çocuk babası Mustafa El Himmet, Türkiye ' de kız çocuğuna Başbakan Erdoğan ' nın eşi Emine ismini koydu. Mustafa El Himmet, yeni doğan kızı ile birlikte 4 çocuğu olduğunu belirterek, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ı çok seviyorum. Bu nedenle doğan kızımın ismini Başbakan Erdoğan ' nın eşinin adı olan Emine ismini koydum. 2 oğlum, 2 ' de kızım var. Bize Türkiye Cumhuriyeti ' nin yaptığı iyilikleri unutamayız. Konteyner kentte en iyi şekilde bize bakıyorlar. Kış geldi, konteynerlerimizin bakımı ve onarımı yapıldı. Elektrikli soba ile ısınıyoruz. Başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Türk yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
25 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı