Sömestr tatilinde öğrenciler Buzfest’e akın etti

-Drone ile havadan çekim
Buz Pateni Patent Sömestr Tatili Çekim Öğrenciler 

--konserden görüntü
--pistte kayan sporcular
--röp

( İSTANBUL ) -- Buzfest’te figür paten gösterisine büyük ilgi-Gösteri havadan görüntülendi İSTANBUL

- Sömestr tatilinin girmesiyle birlikte Kadıköy’ds gerçekleşen Buzfest’ e öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Kalamış Parkı’nda kurulan buz pistinde konser eşliğinde buz pateni gösterisi düzenledi.
Kadıköy Belediyesi, çocukları kış sporlarına teşvik etmek amacıyla Kalamış Parkı’na buz pisti kurmuştu. Buzfest kapsamında ise etkinliklere devam eden Kadıköy Belediyesi bu kez ise konser eşliğinde Olimpik 2023 Spor Kulübü sporcuları figür paten gösterisi düzenledi.
Yoğun ilginin olduğu konser ve patent gösterisine en çok sömestr tatiline giren öğrenciler tarafından doldu taştı. Ara tatilin tadını kayarak geçirmek isteyen öğrenciler buz pistine yoğun ilgi gösterdi. Sadece öğrencilerle de kalmayıp yetişkinlerde öğrencilerle doyasıya kaydı. Olimpik Spor Kulübü sporcularından olan Ceren Karaş, “ Çok güzel bir organizasyondu müzik eşliğinde yaptık o yüzden daha da bir zevkli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
Konser ve patent gösterisini izlemek için gelen vatandaşlar birisi ise “Çok güzel bir etkinlikti çok teşekkür ediyoruz. Sömestr tatili çocuklarda çok eğleniyor. Hem konser hem müzik spor ve müziği birleştirmişler harika bir organizasyon olmuş” diye konuştu.
Konser ve buz pateni gösterisine yoğun ilgili gösteren Kadıköylü vatandaşlar unutulmaz bir akşam yaşadılar.
19 Ocak 2020 Pazar günü yayınlandı