Sinan Oğan'a Bahçeşehir Üniversitesi'nde saldırı! İşte o anlar..

MHP ' den ihraç edilen ve referandum için ' hayır ' çalışması yürüten siyasilerden Sinan Oğan, bir konferans için gittiği Bahçeşehir Üniversitesi ' nde konuşma yaparken bir kişinin saldırısına uğradı.
Bahçeşehir Bahçeşehir Üniversitesi Meral Akşener Sinan Oğan Periscope 


Sinan Oğan konuşmasında yeni gelen sistemde iki partinin Meclis ' in dışına itileceğini belirterek, bu sistemin önünü MHP ' nin açtığını söyledi.

Oğan, “MHP ' li biri kendi partisinin kapatılmasına neden evet desin” diye sorduğu sırada “Hareketin lideri Devlet Bahçeli” sloganıyla kürsüye atlayan bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Şahıs salondaki güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirildi. Saldırının ardından Sinan Oğan tekrar kürsüye çıkarak konuşmasına devam etti ve “Bu genç arkadakışımızı kandırıp buraya gönderen aslında partimize zarar veriyor” dedi. Oğan, konuşmasını Periscope'tan canlı olarak yayınladı. Böylece gerçekleşen saldırı kameralara da yansıdı.

Yaşananlarla ilgili Meral Akşener twitter hesabından ' Sn Sinan Oğan'a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Referandumda evet diyenlere herşey mübah, hayır deme hakkını kullanana saldırı ' açıklaması yaptı.
Meral Akşener Hakkında
18 Temmuz 1956'da İzmit Gündoğdu'da doğdu. Baba adı Tahir Ömer, anne adı Sıddıka'dır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü bitirdi. Doktorasını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı. Yıldız, Kocaeli ve Marmara Üniversiteleri'nde Öğretim Üyesi olarak ders verdi. Kocaeli Üniversitesi'nde İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı görevinde bulundu. Zübeyde Hanım Şehit Aileleri Vakfı'nın kuruluşunu gerçekleştirdi. ...
devamı
4 Mart 2017 Cumartesi günü yayınlandı