Siirt İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu Böyle Ağladı

Türk Polis Teşkilatı'nın 168 ' inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Ferhat Göçer konserinde İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ' na yapılan sürpriz doğum günü kutlaması duygulu anlara neden oldu. Sürpiz doğum günü kutlaması Emniyet Müdürü Ekizoğlu'nu ağlattı.
Atatürk Emniyet Müdürü Osman Ören Müdür Yardımcısı Ahmet Aydın 


Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü Siirt ' te hafta içinde yapılan çeşitli etkinliklerle kutlanırken, dün Atatürk Stadyumu'nda ünlü Sanatçı Ferhat Göçer ' in verdiği konserle son buldu. Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen konser saat 20.00 sularından başladı. Stadı dolduran yaklaşık 10 bin Siirtli, okunan Türkçe ve Kürtçe şarkılarla kendinden geçti.
Konserin finalinde Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu için bir sürpriz hazırlandı. Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Öndoğan tarafından hazırlanan sürprizde, Vali Ahmet Aydın ile milletvekili Osman Ören, sahne alanında üzerinde Mutlu Ekizoğlu ' nun fotoğrafının yer aldığı “10 Nisanda Bir Polis Doğdu, Doğum Günün Mutlu Olsun, Mutlu Müdürüm” yazılı bir afiş açtı. Yaşananlar karşısında şaşıran Ekizoğlu ' na bir sürpriz daha yapıldı. Amerika ' da okul okuyan çocuğu telekonferansla Siirt Atatürk Stadına bağlanarak 10 binlerin önünde babası Mutlu Ekizoğlu ' nun doğum gününü kutlaması duygulu anlara neden oldu. Daha sonra Atatürk Stadını dolduran binlerce kişi ' İyi ki doğdun müdürüm' diye tempo tutarken, bu sürpizler karşısında dayanamayan Ekizoğlu gözyaşlarını tutamadı. Siirtlilerin, yanında ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Ekizoğlu, geldiği ilk günden beri kadirşinas Siirt halkının gösterdiği ilgi ve alakanın kendisini çok etkilediğini ifade ederek, ' Siirt ' te hizmet etmekten büyük bir onur duyuyorum, böyle önemli bir günde mutluluğumu paylaşmanız beni çok etkiledi. Siirtlileri seviyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.
11 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı