Sevgilisi tarafından yakılan kadının babası idam istedi

baba röportaj
Hastane Cenaze Namazı Cuma Namazı Genç Kadın Cinayet 

-fotoğraflar
-paylaşımlar
-Arşiv görüntüler

( BURSA -TOPLU)- Acılı baba Aydın Vatansever:- “Sözün bittiği yerdeyiz”- Vahşi sevgiliye son mesaj - Mesele sevmek değil güzel sevebilmek... - Sevgilisi tarafından yakılarak öldürülen genç kadının son paylaşımı yürekleri burktu BURSA

- Bursa'da sevgilisi tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan genç kadının babası, bu cinayetlerin bitmesi için idam cezasının geri gelmesi gerektiğini söyledi.

Kütahya'dan barışmak için gelen sevgilisi Ümit V. (30) tarafından üzerine benzin dökülerek yakıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatı kaybeden iki çocuk annesi Şengül Vatansever (35) son yolculuğuna uğurlanıyor. Eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen Vatansever, Millet Mahallesi'nde cuma namazından sonra kılınacak cenaze namazını müteakip defnedilecek. Cenaze öncesi bazın mensuplarının sorularını cevaplayan baba Aydın Vatansever, “Biz kaldırıldığı hastaneye gittiğimizde olay olmuş bitmişti. Daha İstanbul’a gitmeden her şey söylendi. 2 gün kaldı hastanede. Zanlının da kendini yaktığı iddia ediliyor. Kızımın üzerine benzin dökerken kendi üstüne de gelmiş. O da yaralanmış, hastanedeymiş. Kızım böyle bir sıkıntıda olduğunu bize söyleseydi onu yalnız bırakmazdım” dedi.
Kızından geriye 12 ve 8 yaşında 2 torununun kaldığını ifade eden Vatansever, “Bana bırakırlarsa onlara bakacağım. Onlar bana emanet. Darağacı gelecek. İdam olmadan bu cinayetler bitmez. 3-5 sene yatacaklar, yine yapacaklar. Başka çaresi yok, idamın gelmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

28 Eylül 2018 Cuma günü yayınlandı