Sevan Nişanyan'dan ODTÜlülere: S.ke S.ke Gelirim

2008 yılında eşinin üzerine bir kavanoz dışkı atan Nişanyan, ODTÜ'de protesto edilince: ' S.ke s.ke ODTÜ'ye gelirim tabi ' Sevan Nişanyan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde katıldığı bir sempozyumda bir grup öğrenci tarafından protesto edildi.
Sevan Nişanyan Orta Doğu Teknik Üniversitesi 


' ODTÜ'YE S.KE S.KE GELİRİM '

Nişanyan'ın kendilerine hakaret ettiğini ileri süren protestoculara Nişanyan, ' Siz beni tehdit ederseniz ben de size 'ODTÜ'ye s.ke s.ke gelirim' derim ' diye konuştu.

NAZİ AMBLEMİYLE PROTESTO

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde üç gündür devam eden 1. Teoloji Sempozyumu'na konuşmacı olarak katılan Sevan Nişanyan, feministler ve LGBT'ler tarafından protesto edildi. ' Kuran'ın Kültürel ve Terminolojik Kaynakları ' isimli konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Nişanyan, Nazi amblemleri ve Nazi selamıyla SS mangasını hatırlatan feminist bir grubun küfürlü protestosuna maruz kaldı.

ZEVZEKLER..

Tepki üzerine Nişanyan, ' Bu zevzeklerin konuşmasına bu noktadan itibaren izin vermememiz gerekiyor. (...) Bugünkü toplantının konusu kadın hakları değildir. Kadın hakları konusunda başka ortamda memnuniyetle konuşurum. Söyleyecek çok fazla şeyim var ' diye konuştu.

EŞİNİN ÜZERİNE BİR KAVANOZ DIŞKI ATMIŞTI

Nişanyan, 2008'de karısının üzerine bir kavanoz dışkı atmış, ardından ' şiddet içermeyen sembolik bir jest ' demişti. Olayın ardından birçok çevreden tepki mesajları gelmiş, feministler Nişanyan'ı her yerde teşhir edeceklerini açıklamıştı.

18 Şubat 2013 Pazartesi günü yayınlandı