Şehit Özel Harekat Polisi Çoşkun Elber son yolculuğuna uğurlandı

GENEL VE DETAY
Şehit Cenaze Polis Memuru Cenaze Namazı Kız Kardeş 

-Şehidin fotoğrafı

( ANKARA )- Şehidin kız kardeşi abisinin polis kamuflajını giydi ANKARA

- Ağrı’da geçici olarak görev yapan ve temizlediği uzun namlulu silahının kazara ateş alması sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Çoşkun Elber memleketi olan Ankara'nın Elmadağ ilçesinde son yolcuğuna uğurlandı. Özel Harekat Daire Başkanlığında görevli bulunan ve geçici olarak Ağrı’da görev yapan polis memuru Elber, Özel Harekat Şube Müdürlüğünün Doğubayazıt ilçesindeki Hasankeyf yerleşkesinde uzun namlulu silahını temizlemek istedi. Bu sırada kazara ateşlenen silahla kendini vuran Elber, yapılan müdahalelere rağmen şehit oldu. Şehidin cenazesi dün Ağrıda düzenlenen törenin ardından Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki baba evine getirildi.
Baba evinden helallik alındıktan sonra Sungur Camiinde kılınan cenaze namazının ardından, Şehit Elberin naaşı Çamlık mezarlığına defnedildi. Cenaze töreninde Elber’in annesi Cemile Elber ve Eşi Kübra Elber’i güçlükle ayakta durduğu görüldü.
Cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ankara Valisi Vasip Şahin, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Özel Harekat Başkanı Selami Türker ve bir çok vatandaş katıldı.
Şehidin cenazesine kız kardeşi, abisinin kamuflajını giyerek katıldı.
Şehid Elber evli olup, 4 kardeşlerdi.
25 Aralık 2019 Çarşamba günü yayınlandı