Sanayi Bakanlığı'da devir teslim töreni

- Devir teslimden görüntü

( ANKARA )- Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank:- ''Cumhurbaşkanımızın vizyonunu hayata geçirmek icin bismillah diyerek çalışmalara başlayacağız'' ANKARA
Bismillah Devir Teslim 


- Cumhurbaşkanlığı 1. Hükümeti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank gerçekleştirilen devir teslim töreniyle birlikte yeni görevine resmen başladı.
Yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle birlikte belirlenen yeni bakanlar gerçekleştirilen devir teslim törenlerinin ardından yeni görevlerine başlıyorlar. Cumhurbaşkanlığı 1. Hükümeti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Türkiye Cumhuriyeti 65. Hükümeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü arasında gerçekleşen devir teslim töreninin ardından Bakan Varank resmen yeni görevine başlamış oldu. Törende bir konuşma yapan eski Bakan Özlü , ''Görevde bulunduğum süre boyunca bu koltuğun milletimize ve devletimize hizmet etmek için emanet edildiğini hiç unutmadım. Bu anlamda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak devletimize ve milletimize alanımızla ilgili en iyi hizmeti vermek için çalıştık'' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise, ''Yapacak çok işimiz var. Çok yoğun bir gündemimiz olacak. Cumhurbaşkanımızın vizyonunu hayata geçirmek icin bismillah diyerek çalışmalara başlayacağız. Rabbim milletimize karşı bizleri mahcup etmesin'' şeklinde konuştu.
(SKT-BC-
10 Temmuz 2018 Salı günü yayınlandı