Sanatçılar, Müslüm Gürses'i Yalnız Bırakmadı

Geçirdiği ameliyat sonrası durumu ciddileşen Müslüm Gürses'i sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Selahattin Alpay, Onur Akın, Metin Şentürk, Ahmet Koç ve çok sayıda ünlü isim sanatçıyı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Metin Şentürk Müslüm Gürses Ahmet Koç Onur Akın 


Özel bir hastanede geçirdiği operasyon sonrası yoğun bakıma alınan Müslüm Gürses'i çok sayıda sanatçı ziyaret etti. Ziyarete gelenler arasında Selahattin Alpay, Onur Akın, Metin Şentürk, Ahmet Koç gibi isimler de vardı. Gürses'in acısını paylaşmaya geldiğini belirten Metin Şentürk, ' Önce üzüldük ama şimdi güzel haberler alıyoruz. Bu haberler bizi sevindiriyor. Durumunun iyiye gittiği hakkında haberler aldık. Müslüm Gürses bizim her şeyimiz. Onun canı acırsa, bizim de canımız acır. İnşallah bir şeyi yok. Gidip görerek merakımı gidereceğim. ' şeklinde konuştu.

Onur Akın ise Türkiye'nin Müslüm Gürses'in sağlık durumu ile alakadar olmasının, Türkiye'nin sanatçıya verdiği değeri gösterdiğini belirtti. Akın, ' Umuyorum ve diliyorum hiçbir zarar görmeden Müslüm Gürses, şarkıları ve türküleri ile aramıza döner. Eski sağlığına kavuşması için acil şifalar diliyorum sevenlerine ve ailesine. ' ifadelerini kullandı .

Bestekar Ahmet Koç ise ' Müslüm GürsesTürkiye'nin çok değerli bir sanatçısıdır. Hepimizin de gerçekten değer verdiği ve sevdiği bir sanatçıdır ve benim arkadaşımdır. Bugün bütün dualarımız onunla, bütün dileklerimiz onunla, umarım yakın zamanda sağlığına kavuşur ve aramıza döner. ' dedi.

21 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı