Şamil Tayyar: 3 Saatte Şama Varırız

Suriye ve Türkiye arasında yaşanan gerginlik Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “1 'e Bir”1 programında masaya yatırıldı. Programın yorumcularından Ak Partili vekil Şamil Tayyar 'ın sözleri ise programa damgasını vurdu.
Şamil Tayyar Suriye Beyaz Tv 


Sınıra sevkıyat olduğunu kaydeden Tayyar “Bugün Türkiye arzu ederse, bunu çok iddia ederek söylüyorum 3 saatte Şam 'a varır.” dedi.

SAVAŞ İÇİN TÜM HAZIRLIKLAR YAPILDI

Türkiye 'nin savaş için tüm hazırlıklarını tamamladığını kaydeden Tayyar “Savaşabilecek her türlü hazırlık yapılmıştır. Yeter ki Türkiye 'nin sabrını zorlamasınlar. Şam 'a kadar varabilecek harekat hazırlığının yapıldığını ve tamamlandığını ifade ediyorum.” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE
Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
10 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı