Rasim Ozan'dan Mahmut Tanal'a: Paralel yapı boynuna yuları takmış

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit programına telefonla bağlanan CHP Milletvekili Mahmut Tanal, bel altı vurdu. Rasim Ozan Kütahyalı'ya önce ağır sözlerle yüklenen Mahmut Tanal ardından da küfür etti...
Dinamit Mahmut Tanal Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Tv Milletvekili 


Tanal'ın küfür ettiğini duyan Rasim Ozan Kütahyalı ise canlı yayında adeta çılgına döndü. Kütahyalı ve Tanal'ın canlı yayın kavgası ise hiç kuşkusuz geceye damgasını vurdu.

Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayına telefonla katılan CHP'li Mahmut Tanal'a oldukça sert tepki gösterirken, şu ifadeleri kullandı;

CHP TABANI SENDEN NEFRET EDİYOR


Sen Fethullahçı Terör örgütünün bir mensubusun. CHP tabanı da senden nefret ediyor. Atatürkçüler de senden nefret ediyor. Sen bütün Atatürkçüleri içeri atan adamları savunuyorsun. Sen yalan söylüyorsun.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SAVUNUYORSUN


Mahmut Talan sen o subaylara sordun mu? O kürt insanlara sordun mu? Kaç tane kürt aydınını içeri attılar? Plastik kelepçeyle içeri attılar. Kaç insanı mağdur ettiler sen biliyor musun? Binlerce insanı mağdur ettiler. Sen binlerce insanı mağdur etmiş bir terör örgütü savunuyorsun. Sen hiç bir şekilde insan haklarını savunmuyorsun. Sen bir terör örgütünü, binlerce Atatürkçüyü içeri atmış terör örgütünü savunuyorsun.

BOYNUNA YULAR BAĞLAMIŞ


CHP'yi madara ettiniz. Aykut Erdoğdu polis arabasını taşlıyor. Aykut Erdoğdu cam çerçeve indiriyor. Bu terör savunucusunun tek yaptığı şey... Binlerce insanı mağdur etti. Kabul et senin boynuna yular bağlamışlar.

İLHAN CİHANER SENİN İÇİN ' ADAM DEĞİL ' DİYOR


İlhan Cihaner'e sor. İlhan Cihaner sana adam diyor mu? İlhan Cihaner sana adam değilsin diyor. İlhan Cihaner senin için ' adam değil ' diyor be. Sen kendi milletvekili arkadaşına sor. Seni yularından bağlamışlar. Sen karşı çıkamıyorsun. Pensilvanya sana talimat veriyor, sen uyguluyorsun.

BEYAZ GAZETE



Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
2 Mayıs 2015 Cumartesi günü yayınlandı