Polislerin Kumanya İsyanı

Bir eğlence merkezi açılışında görevli polisler, kendilerine bozuk kumanya verildiğini iddia ederek sosyal medyadan tepki gösterdi.
Allah 


Polisler, bozuk kumanya iddialarını sosyal medyadan paylaştıkları video ile gündeme getirdi.

Bir eğlence merkezi açılışında görevli polisler, kendilerine verildiği iddia edilen bozuk kumanyaları görüntüleyerek sosyal medyadan paylaştı. Görüntülerde sandviç ekmek içine konulmuş marul, kaşar peyniri, salam ve içecekler ve polis memurlarının yorumu yer alıyor.

Adeta bir gazeteci gibi görüntüleri anlatan polis memuru, ' Bu görmüş olduğunuz görüntüler 26 Mayıs 2013'te açılışı yapılacak. Bir AVM programında polis memurlarına verilen öğle yemeği. Gördüğünüz siyah renkteki görüntüler marul. Çürümüş marul daha doğrusu. Bunlar ancak çöpe gider. Bunları insan yiyebilir mi? Yiyemez. Zaten de yiyemedik. Sabah altıda evden çıktık. Yedi'de görev yerindeydik. Bize gün boyu verilen kumanya bu. Çürümüş marullu sandviç. İçinde ne salam olduğu belli değil. En az bir haftalık kaşar peynir erimiş. İçinde bir de siyah nokta sinek midir nedir? Görmüş olduğunuz nokta sinek. Bu kadar rezalet olamaz. Memurlara verilen değer bu mudur? Bir de düşünmüşler 2 tane su vermişler. Allah razı olsun. Polisin 12 saatte yiyeceği bu ' ifadelerini kullandı.

29 Mayıs 2013 Çarşamba günü yayınlandı