Polis, psikolog ve veliler çocuklar için bir araya geldi

Programdan detaylar
Psikolog Kısa Film Uyuşturucu İletişim Öğrenci Velisi 

-Katılanlardan detaylar
-Programa katılanların bilgi vermesi
-Sunumlar
-Kısa film gösterileri
-Katılımcı velilerin soru sorması ve söz hakkı olması
-Polis ekiplerinin sunumları

( TEKİRDAĞ -ÖZEL)- Tekirdağ'da "Aile İçi İletişim" semineri TEKİRDAĞ

- Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi de dahil edilerek öğrenci velilerine "Aile İçi İletişim" semineri verildi.
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Aile İçi İletişim Seminerine İçişleri Bakanlığının çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi de dahil edilerek, Fevzi Çakmak Ortaokulunda etkinlik düzenlendi.
Etkinliğe Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Salih Nurettin Çevik, Psikolog Müge Fırat, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları Mehmet Özdoğan, Cengiz Yener ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Maske, mesafe kuralları çerçevesinde düzenlenen seminer, ilk başta Psikolog Müge Fırat’ın konuşması ve sunumlarıyla başladı.
Psikolog Fırat, programa katılan öğrenci velilerinin, çocukların evde ve dışarıdaki davranışları üzerinde doğru bir şekilde iletişim kurması gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Etkinlik daha sonra Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları Mehmet Özdoğan ve Cengiz Yener’in kısa film gösterileri ve sunumlarıyla devam etti. Polis Memuru Mehmet Özdoğan ve Cengiz Yener, İçişleri Bakanlığının, çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi kapsamında çeşitli örnekler vererek, programa katılan velileri bilgilendirdi. Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Salih Nurettin Çevik’te seminerde programın amacı ve kapsamı hakkında velilere bilgi vererek, bu seminerlerin devam edeceğini dile getirdi. Seminere gelen velilerde merak ettikleri sorular hakkında söz hakkı alarak düşüncelerini dile getirdi. Programa yoğun olarak kadınların katıldığı gözlendi.
4 Kasım 2020 Çarşamba günü yayınlandı