Osman Gökçek Boraltan katliamını belgeleriyle açıkladı

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, yıllardır halktan gizlenen Boraltan Katliamını canlı yayında belgeleriyle açıkladı.
Erkan Tan Beyaz Tv İsmet İnönü Osmanlı Devleti Osman Gökçek 


Beyaz Tv'de Erkan Tan'ın sunumuyla ekrana gelen ' Son Söz ' programına konuk olan Osman Gökçek, İsmet İnönü döneminde yaşanan Türkiye'nin utanç vesikası olan Boraltan Köprüsü Katliamı'na dikkat çekti.

OSMANLI MÜLTECİLERİ ASLA GERİ VERMEDİ
Canlı yayında mültecilerin tarihçesini anlatan Osman Gökçek, Osmanlı Devleti'nin kendisine sığınan her mülteciye kucak açtığını ve bunları tüm ısrarlara rağmen iade etmediğini söyledi. Devletin bugüne kadar din, dil, ırk fark etmeksizin mültecileri ülkeye kabul ettiğini ifade eden Gökçek, Atatürk'ün de mültecilere yardım ettiğini ve binlerce Yahudiye kucak açtığına belirtti.

İSMET İNÖNÜ'NÜN TALİMATIYLA AZERİ KARDEŞLERİMİZ RUSLARA TESLİM EDİLDİ VE KATLEDİLDİ
1944'te yaşanan Rus zulümden kaçan Azeri Türk kardeşlerimizin Boraltan köprüsünü geçerek ülkemize sığındığını açıklayan Gökçek, İsmet İnönü'nün talimatıyla Azeri Türk kardeşlerimizin Rusya'ya iade edilme talimatını verdiğini söyledi. Azeri Türklerin bu karar üzerine askerlere yalvardığını ve ' Bizi öldürün ama geri vermeyin ' dediğini hatırlatan ve katliamın resmini gösteren Gökçek ' Gördüğünüz bu resim İsmet İnönü'nün talimatıyla, Azeri Türk kardeşlerimizi Ruslara teslim ettikten sonraki infaz görüntüleridir. ' dedi.

Erkan Tan Hakkında
Şırnak kökenli olan babası Hikmet Tan, Şebinkarahisar kaymakam vekilliği, Türkoğlu, Tekman, Foça, Erbaa, Çerkezköy, Altındağ, Osmangazi ve Tirebolu ilçelerinde kaymakamlık, Giresun vali yardımcılığı, van ve Adıyaman illerinde de valilik yaptığından çocukluğu ve gençliği buralarda geçmiştir. Bu sebeple ilkokula Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde başladı, , Erzurum’un Tekman ilçesinde devam etti, İzmir’in Foça ilçesinde ilkokulu bitirdi. Ortaokulu...
devamı
Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
5 Aralık 2014 Cuma günü yayınlandı