Osman Gökçek: Allah Koray Çalışkan'ın öğrencilerine sabır versin

Osman Gökçek, Boğaziçili öğretim görevlisi ve aynı zamanda CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi danışmanı olan Koray Çalışkan için ' Allah onu ıslah etsin, öğrencilerine sabır versin ' ifadelerini kullandı.
Beyaz Tv Osman Gökçek Sürmanşet 


Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Sürmanşet programında, Koray Çalışkan'ın Fransa'yı kana bulayan terör saldırılarından sonra attığı skandal tweet hakkında konuştu.

ALLAH ISLAH ETSİN

Koray Çalışkan için ' Allah ıslah etsin ' ifadesini kullanan Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü;
Allah ıslah etsin, diyecek bir şey yok. Bu işi İslam'ı karıştırmak olacak iş mi? Bu saldırıyı nasıl İslam'la bağdaştırmaya kalkarsın bunu? Bir de öğretim görevlisi olacaksın. Allah senin öğrencilerine sabır versin.

TEDAVİ GÖRMESİ GEREKİR


Senin öğrencilerin dersi senin anlattığın gibi dinleyip yetişiyorlarsa, inanın o nesilde sıkıntı olur. Koray beyin mutlaka tedavi görmesi gerekir. Allah muhafaza bu öğrencilerini de eğer, bu şekilde empoze ediyorsa gidip kendisini bir göstermesi lazım.

BEYAZ GAZETE











Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
Sürmanşet Hakkında
Sürmanşet, Osman Gökçek'in yorumlarıyla her Cuma 23.30'da Beyaz TV'de...
devamı
19 Kasım 2015 Perşembe günü yayınlandı