Ordu'daki sel - Heyelan altında kalanlar kurtarıldı
Karadeniz Sahil Yolu'nun Samsun - Ordu , Ordu - Samsun istikametlerinin ulaşıma kapalı olduğunu vurgulayan Güney, "Derenin bulunduğu bölgelerdeki diğer köprüde de yıkılmalar söz konusu olabileceği için bu nedenle geçiş veremiyoruz. Bir köprü yıkıldı, bir köprüde de kısmi hasar oluştu." diye konuştu.
Güney, ilçede çok sayıdaki mahallede heyelanların devam ettiğini, mahsur kalan vatandaşların ilgili kurumların ekiplerince kurtarıldığını ifade etti.
Cevizdere vadisinde mahsur kalan vatandaşlar olduğunu da aktaran Güney, bunların da kurtarılması için çalışmaların devam ettiğini vurguladı.Güney, Yiğitler Mahallesi'ndeki heyelan dolayısıyla 4 kişinin yaralandığını belirterek, bu kişilerin hayati tehlikesinin bulunmadığını sözlerine ekledi.
Bild Muhabir Şiddetli Yağış
8 Ağustos 2018 Çarşamba günü yayınlandı















