Nil Karaibrahimgil - Neşet Ertaş telefon kaydı

Önce ' Neşet Ertaş'ı tanımıyorum ' dediği, sonrasında da ' Neşet Ertaş benim sayemde tanındı ' dediği iddia edilen pop müziğin sevilen sanatçısı Nil Karaibrahimgil, usta sanatçı Neşet Ertaş'a yazdığı duygusal mektupla özür diledi.
Neşet Ertaş Nil Karaibrahimgil 


' Özgür Kız ' lakaplı Nil Karaibrahimgil'in ' Neşet Ertaş'ı tanımıyorum ' dediğinin iddia edilmesiyle başlayan, ardından iddiaların ' Neşet Ertaş benim sayemde tanındı ' şeklinde sürdüğü polemik, genç şarkıcının büyük ustaya yazdığı mektupla son buldu. Bir radyo programında Neşet Ertaş'ın şarkılarını pek bilmediğini söylemesiyle böyle bir polemiğin başladığını belirten Nil Karaibrahimgil, yazdığı duygusal mektubuyla da Ertaş'tan özür dilemesini bildi.
Neşet Ertaş Hakkında
Neredeyse yarım asra varan bir süreden beri gerçek anlamda gönül telimizi titreten, ruhumuzu ürperten bu esrarlı sesin, sazın ve yorumun arka planında neler ve kimler vardır? Sazı gümbür gümbür ses veren, adeta davula eslik edercesine sazının göğsünde pençesiyle sesler çıkaran, hep samimi ve kendi halinde yüreğinin acılarını ve kendi iç gurbetlerini seslendiren; hiç bir medyatik tutumu olmayan, kalabalıklardan ve şöhretten adeta köşe bucak kaçara...
devamı
27 Eylül 2012 Perşembe günü yayınlandı