Necip Hablemitoğlu sukasti ile ilgili Sedat Peker'den şok iddia

Sedat Peker, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden yazar Necip Hablemitoğlu suikastı ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu.
Paralel Yapı Necip Hablemitoğlu Sedat Peker Mossad 


Sedat Peker, Necip Hablemitoğlu suikastının Cemaat ve Mossad iş birliği ile gerçekleştirildiğini ileri sürdü.

Kendine ait internet sitesinden bir açıklama yapan Peker, bununla ilgili de elinde belge olduğunu iddia etti.

İşte Sedat Peker'in o açıklaması:

Cemaatin özellikle son yıllarda Mossad ile çok yakın ilişkiler içinde olduğunu, finans politikasından diğer tüm çalışmalara kadar yani cemaatin en ince kılcal damarlarına kadar belirleyici olduklarını söylemişti. Ancak benim hoca efendiye karşı olan saygımdan dolayı ters bir cevap verebileceğimi düşündüğünden zannederim ki hoca efendinin son yıllardaki hastalığından dolayı oluşan boşluktan faydalanarak, bu gece ulaşmışlar demişti. Tabi ki böyle bir şeyi mantıken kabul etmedim. Ancak yanında getirdiği çantadan birtakım evraklar çıkarıp, gösterdiğinde kafamın allak bullak olmasını sağladı (Bu görüşme 2002 senesinin başında oldu.).

Yakın bir zamanda Necip Hablemitoğlu tarafından “Cemaat-Mossad” işbirliği adında bir kitap yazılacağını, bu kitapta hem bana gösterdiği belgelerin hem de daha önemli belgelerin kullanılacağını söyledi(Cennetmekan Necip Hablemitoğlu bir önceki kitabında da “Cemaat-CIA” ilişkisini yazmıştı.).

Ben hoca efendinin böyle bir şeyin içinde olacağına inanmak istemesem de bana gösterdikleri belgelerin etkisi ile kafamda cemaatin bu kişilerce yönlendirildiği fikri hasıl olmuştu.
Bu görüşmenin hemen akabinde geçmiş zamanlarda kendisi ile görüştüğüm (Şu an görüşmüyoruz.) Olgun Aydın Peker, beni telefonla arayarak, yurtdışındaki cemaat okullarının müdürleri bazı yabancı misafirleri ile beraber İstanbul'a gelmişler. İçlerinde daha önce sizi tanıyan arkadaşlarda var. Ziyaretinize gelmek istiyorlar, dediğinde Olgun'a rahmetli komando Mustafa ile yaptığım görüşmeden bahsedip, kafamın çok karışık olduğunu, bu yüzden görüşmek istemediğimi söyledim. Sen onları kırmadan bir bahane bul diyerek, konuşmamı sonlandırdım.



2 Mart 2015 Pazartesi günü yayınlandı