Narkotik Eğitim Tırı Bodrum'a geldi - MUĞLA

- Narkotik Eğitim Tırı Bodrum'a geldi - Öğrencilerden görüntü - Tır içerisinden görüntüler - Öğrencilerin ziyaretinden detaylar - Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile röportaj - Bodrum Narkotik Amiri ile röportajNarkotik Eğitim Tırı Bodrum'a geldiMUĞLA (AA) - İstanbul Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları narkotik suçlar ve madde ile mücadele konusunda bilgilendirme amacıyla oluşturulan Narkotik Eğitim Tırı, Muğla 'nın Bodrum ilçesine geldi.Öğrencilerin ve vatandaşların ziyaret ettiği tırda, eğitmenler tarafından, uyuşturucu maddenin zararları hakkında bilgi verildi.
Bodrum Belediye Meydanına gelen "Narkotik Eğitim Tır"ına Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, öğretmenler ve öğrenciler konuk oldu.Kaymakam Bekir Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bağımlılıkla mücadelede, tüm kurumlarla çalışma yürüttüklerini söyledi.

Bu konuda çalıştay da yaptıklarını belirten Yılmaz, "Gelecek nesilleri bağımlılıktan ve kötü alışkanlıktan kurtarmak için çeşitli faaliyetler yapmak durumundayız. Önceliğimiz okullar olmak üzere, sağlık ve kolluk birimlerimiz bu konuda mücadele veriyoruz. Bu tır çocuklarımızı bilinçlendirmek anlamında iyi bir imkan sağlıyor." diye konuştu.
Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amiri Komiser Barbaros Ünlü de, lise çağındaki öğrencilere uyuşturucu maddenin zararlarını anlattıklarını söyledi.


Alışkanlık Bağımlılık Uyuşturucu Madde Öğretmenler Öğrenciler 

26 Ekim 2018 Cuma günü yayınlandı