Mustafa Kaplan: Hapis yatmamızın sorumlusu Fethullah Gülen'dir

Paralel Örgüt tarafından haksız ve hukuksuz bir şekilde Tahşiye grubuna yönelik yapılan operasyon sonrasında 16 ay hapishanede yatan yazar Mustafa Kaplan Beyaz Tv'ye konuştu.
Mustafa Kaplan Paralel Yapı Fethullah Gülen 


Beyaz Tv ekranlarında Erkan Tan'ın sunduğu ' Son Söz ' programına telefonla bağlanan Mustafa Kaplan ' Hapis yatmamızın nedeni Fethullah Gülen'dir ' dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dün Paralel Yapı'ya yönelik yapılan operasyonu değerlendiren Mustafa Kaplan şu ifadeleri kullandı;

GÜLEN BİZİ HEDEF GÖSTERDİ
Hapis yatmamızın ilk sorumlusu Fethullah Gülen'dir. Taşhiye ismini terör örgütü olarak tanıttı. Bizleri hedef gösterdi. Fethullah Gülen söylemeseydi, senarist ve yapımcılar nereden bileceklerdi ' Tahşiyeciler ' ismini?

16 sorgusuz sualsiz hapis yattım. Bana şu suçu işledin, niye işledin demediler. Benim silahlarım bastığım kitaplar. Tahişey kelimesinin manasını biliyorlar mı? Kimi kandırıyorlar. Fethullah Hoca ' Tahşiye ' kelimesini telaffuz etmeseydi, bu arkadaşların literatüründe var mıydı? Tahşiye benim yayınevinin markasıdır. İkinci bir ismi yok ki...

BEYAZ GAZETE




17 Aralık 2014 Çarşamba günü yayınlandı