- Mısır'da Kamyonla 4 Minibüs Çarpıştı: 6 Ölü, 34 Yaralı

Kazanın olduğu bölge

( İSKENDERİYE ) - Mısır'da kamyonla 4 minibüs çarpıştı: 6 ölü, 34 yaralı İSKENDERİYE
İskenderiye Hastane Bild 20 Dakika 


- Mısır'ın İskenderiye şehrinde 1 kamyon ve 4 minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı. Mısır'ın İskenderiye şehrinin doğusundaki Kafr Al-Dawwar şehrinde araçlar çarpıştı. 1 kamyon ve 4 minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı. Yerel kaynaklar, kazanın kötü hava koşulları nedeniyle meydana geldiğini bildirdi. Yaralılar, hastanelere kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği yolun 20 dakika sonra trafiğe açıldığı bildirildi.
Mısır İçişleri Bakanlığına bağlı Genel Trafik Dairesi, Mısır'daki tüm sürücüleri kötü hava koşulları nedeniyle yollarda dikkatli olmaları konusunda uyardı.
20 Dakika Hakkında
Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un yer alacağı 20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca, karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olm...
devamı
5 Mart 2019 Salı günü yayınlandı