Milletvekili Filiz: “Biz Afrin'de Amerika'yla da savaşıyoruz”

Milletvekilinin konuşması

( ÇANKIRI )- AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz: “Bu saatten sonra Amerika demek PKK demektir, PKK demek Amerika demektir” ÇANKIRI
Saygı Duruşu Kırım Terör Örgütü 


- AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, "Türkiye geleceğini kurtarmak için Afrin'e girdi. Aslında Afrin'de sadece PKK ile savaşmıyoruz. Biz Afrin'de Amerika'yla da savaşıyoruz" dedi.
Çankırı Karatekin Üniversitesi ile Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen "Şehit ve Gaziye Vefa Paneli” 100. Yıl Kültür Merkezinde yapıldı. Panelde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kur'an-ı Kerim okundu. “Amerika demek PKK demek, PKK demek Amerika demek" Panelde yaptığı konuşmada Afrin'in önemli bir nokta olduğunu aktaran Milletvekili Filiz, "Türkiye geleceğini kurtarmak için Afrin'e girdi. Aslında Afrin'de sadece PKK ile savaşmıyoruz. Biz Afrin'de Amerika'yla da savaşıyoruz. Bu saatten sonra Amerika demek PKK demektir, PKK demek Amerika demektir. İki terör örgütü düşünün. Bir maşanın 2 saç ayağı. O saç ayağını tutan el aynı el. FETÖ ile PKK birbiriyle iş birliği içerisinde. Çankırımıza PKK elhamdülillah girmedi, girmeyecek. PKK bize bulaşmadı ama FETÖ bize bulaştı. Neredeyse her yere girdi. Tabii, Türkiye kendisine bulaşan bu uru temizlemek zorunda. Ancak işimiz gücümüz çaycıyla uğraşmak değildir. İşimiz bunların elebaşlarıyla uğraşmaktır. İtirafçılık yasası da bunun için çıktı" ifadelerini kullandı. Açılış konuşmalarından sonra panele geçildi.
23 Şubat 2018 Cuma günü yayınlandı