Mersin'de etkili olan dolu sebze ve meyve bahçelerine zarar verdi

- Dolu yağışıMERSİN (AA) - Mersin 'in Tarsus ilçesinde etkili olan dolu nedeniyle sebze ve meyve bahçelerinin zarar gördüğü bildirildi.
Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, AA muhabirine, dolunun ilçeye 55 kilometre uzaklıktaki Böğrüeğri Mahallesi'nde etkili olduğunu söyledi.

Yağışın akşam saatlerinde yaklaşık 20 dakika sürdüğünü belirten Avcı, "Dolu yaklaşık 3 bin dekar alanda şeftali ve nektarin gibi sert çekirdekli meyveler ile domates ve hurma gibi ürünlerin ekili bulunduğu arazilerde zarara yol açtı." dedi.
Avcı, doluyla ilgili yetkilileri bilgilendirdiklerini ve hasar tespiti yapılması talebinde bulunduklarını sözlerine ekledi.
Bild Muhabir Hasar Tespit 20 Dakika 

20 Dakika Hakkında
Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un yer alacağı 20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca, karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olm...
devamı
10 Haziran 2021 Perşembe günü yayınlandı