Mehmet Akif İnan Vakfı hizmet binasının açılışı - Memur Sen Başkanı Ali Yalçın - ANKARA

- Mehmet Akif İnan Vakfı hizmet binasının açılışı - Memur Sen Başkanı Ali Yalçın'ın konuşmasıANKARA (AA) - Memur Sen Başkanı Ali Yalçın, Hamamönü'nde Mehmet Akif İnan Vakfı hizmet binasının açılışına katıldı.
Memur - Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Bizim medeniyetimiz aynı zamanda vakıf medeniyeti. Bu anlamda Akif İnan, kendisi bir vakıf kişilik, yazar, şair, münevver, mütefekkir, sendikacı. Dolayısıyla bizim camiamızın 'yedi güzel adam' diye isimlendirdiği kıymetlerden biri. Kendi hatırasına uygun faaliyetleri icra etmek, toplumun eğitim, kültür, sanat ve emek dünyasına ilişkin faaliyet bütünlüğü içinde bir skala oluşturmak ve katma değer üretmek için vakfımızı oluşturmuş durumdayız." dedi.
Akif İnan'ın, insani değerlerin korunması noktasında her türlü çabanın içinde yer aldığını söyleyen Yalçın, şunları kaydetti:"Bu mekan, Akif İnan'ın düşünce dünyasını, beslendiği medeniyet burçlarını toplumun tamamıyla buluşturma noktasında önemli bir işlev görecek. Bugün aynı zamanda bir çalışmanın daha startını veriyoruz. O da bu binada Mehmet Akif İnan Vakfı, yan tarafta PTT'miz ve himaye eden kuruluş olarak Memur - Sen, üçlü bileşen olarak yeni bir projenin startını bugün buradan vermiş oluyoruz. O da üyelerimize, emeklilerimize, kamu görevlilerine katma değer üretecek, onları tüketim noktasında avantajlı hale dönüştürecek, harcarken kazandıracak, örgütlü gücü sahaya sürerek bu anlamda indirimlerle onları daha avantajlı konuma çekecek olan, üçlü bileşenle hazırladığımız 'Motif Kart' projemizin de buradan startını vermiş olacağız."
Münevver Görece Şili Kamu Görevlileri 

5 Ocak 2018 Cuma günü yayınlandı