Maltepe'de ortalık savaş alanına döndü

Kaza, saat 12.30 sıralarında Küçükyalı Sahil yolu Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Kartal istikametinde seyreden Ezel Kırkıncıoğlu ' nun hakimiyetindeki 34 BMR 40 plakalı otomobil aşırı hız yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil havalanarak karşı yönde kırmızı ışıkta bekleyen araçların üzerine uçtu. Kazada kırımız ışıkta bekleyen motosiklet sürücüsü Ünver İhsan Uygur (30) ağır yaralandı. Kontrolden çıkıp feci kazaya nende olan otomobil ise kaldırıma çıkarak durabildi.
Kocabaş Trafik Kazası Küçükyalı Motosikletçi Motosiklet Sürücüsü 


Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Başından ağır yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi kaza yerinde bulunan bir doktor yaptı. Motosiklet sürücüsü daha sonra olay yerinde gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 4 otomobil ve 1 motosikletin karıştığı kaza nedeniyle Kadıköy istikametine bir süre trafiğe kapandı. Kazaya neden olan sürücü Ezel Kırıkıncıoğlu ise yaralı şekilde ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ali Koç isimli bir vatandaş, “Bir anda araca üzerimizden uçtu gitti. Kanlar içinde kaldı. Soldaki arabaya çarptı. Benim arabamın üzerinden karşıya geçti” dedi.

Bekir Yıldırım isimli bir vatandaş, kazanın bir anda olduğunu belirterek, “Araba ilerliyordu. Öndeki araç fren yapınca onu sollamak istedi. Onu sollamak isteyince bütün araçların önünden geçti. Ben kendimi sola atmasam beni de katıyordu önüne” diye konuştu.

Kazada otomobili zarar gören Serpil Kocabaş, “Yanımda motor onun yanında diğer araçlar vardı. Kaskını takmamış dedim bir an içimden. Karşı yönden gelen araba benim üzerimden uçtu. Motosiklet sürücüsünü altına aldı. Bu çocuk 15 dakika yerde ambulans bekledi. Çok üzüldüm” şeklinde konuştu.

Kazaya karışan araçlar olay yerinden kaldırılınca trafik normale dönerken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
14 Temmuz 2015 Salı günü yayınlandı