M.Ali Birand Canlı Yayında Açık Açık Sordu: Kellesi Alınacak Mı?

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven 'in “Dağdaki PKK 'lı çıkışı” tartışma konusu olurken, Başbakan Erdoğan 'ın Recep Güven 'e tepki göstermesi, “emniyet müdürünün akıbetine olacak?” sorusunu akıllara getirdi.
Başbakan Emniyet Müdürü Son Dizisi Mehmet Ali Birand Recep Tayyip Erdoğan 


Kanal D 'nin anchormeni M.Ali Birand ise merak edilen o soruyu canlı yayında sordu. Kana D Ankara Muhabiri Erhan Karadağ 'dan canlı yayında Son gelişmeleri öğrenen Birand, Karadağ 'a Recep Güven 'in “kelesinin alınıp alınmayacağını” sordu.

Geçtiğimiz gün Ana Haber bülteninde Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven 'e o sözleri için destek veren Birand, Başbakan Erdoğan 'ın tepkisi Sonrası Erhan Karadağ 'a açık açık Recep Güven 'in geleceğini sordu.

BEYAZ GAZETE
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
10 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı