Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu;“Adrese teslim ihale dönemi sona erdi”

belediye meclis toplantısı
Canlı Yayın Kamera Toplantı Dolar İş Dünyası 

-ihale dönemi sona erdi açıkalaması
-fötö borsası açıklaması

( KIRŞEHİR ) KIRŞEHİR

- Kırşehir Belediyesi 2020 yılının ilk Belediye Meclisi Toplantısında konuşan Belediye Meclis Başkanı Selehattin Ekicioğlu, adrese teslim ihale döneminin sona erdiğini söyledi.

Belediye Başkanı Ekicioğlu, açıklamasında; “ Belediyede yapılan ihaleler canlı yayınlarla yapılıyor. Hepimiz biliyoruz ki; eline kamerayı alan özellikle iş dünyasından yüzde 100 şirket sahibi arkadaşlarımız var. Yeni ihaleler geldiği için “tehditler, şantajlar” onları biz aştık. Onu da herkes biliyor. Biz, korkmuyoruz. Doğruyuz, şeffafız, açığız. İş dünyası eline kamerayı alıp bizi tehdit etmeye başladığı zaman bizden önceki dönemki tehditlere de karşı çıktık. Bizde de karşı çıkıyoruz. Adrese teslim ihale bitti artık. Tehdit ve şantajla ihale alma devri kapanıyor, tehdit devam ediyor. Devletin kamunun yararı varsa o ihaleyi alacak arkadaşımız”dedi.
Parası olan kurtuldu olmayan yatıyor Belediye Başkanı Ekicioğlu, belediye meclis toplantısında anlattığı ve şantaj yaptığını ileri sürdüğü iş adamının kendi ve çocuklarını kurtarmak için kaç dolar verdiğini biliyoruz dediği açıklamasını şöyle sürdürdü; “Kendisini kurtarmak için hangi borsada kaç dolar verdiğini de biliyoruz. Çocukları ve kendini kurtarmak için Parası olan kurtuldu parası olmayan yatıyor. Hangi borsa olduğunu biliyorsunuz. Bunu bende değil Şamil Tayyar söylüyor.” (EÖ-AÖ-
3 Ocak 2020 Cuma günü yayınlandı