Kırıkkaleli şehit gözyaşları içinde toprağa verildi

Cenaze töreni
Şehit Şehit Yakınları Çatışma Güvenlik Güçleri Teröristler 

-Detaylar
-Şehidin fotoğrafı

( KIRIKKALE -TOPLU) KIRIKKALE

- Türkiye-Irak sınırında devam eden operasyon sırasında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan dört askerden biri olan Piyade Sözleşmeli Er Şevket Çetin (27) memleketi Kırıkkale’de toprağa verildi.
Hakkari’de, Irak sınırında güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen 4 askerden 1’i olan Piyade Sözleşmeli Er Şevket Çetin’in (27) naaşı memleketi Kırıkkale’ye getirildi.
Öğlen namazına müteakiben Nur Camisinde cenaze töreni düzenlendi.
Törene; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Selim Çelenk, şehit yakınları, protokol üyeleri, askerler ve vatandaşlar katıldı.
Cenaze töreninde şehidin babası Doğan Çiftçi güçlükle ayakta dururken, gözyaşlarına boğulan annesi Havva Çiftçi’yi de Bakan Selçuk teselli etti. Gözyaşı döken şehidin yakınlarına asker ve polisler destek oldu. İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından kıldırılan namazın ardından şehidin naaşı Balışeyh İlçesine bağlı İzzettin Köyündeki mezarlığa defnedildi. Bekar olduğu öğrenilen Şehit Çetin, 2015 yılında Erzincan'da vatani görevini yaptıktan sonra ailesine destek olmak amacıyla Sözleşmeli Er olarak çalışmaya başladığı, 3 yıldır Hakkari'de görev yapıyordu.
21 Nisan 2019 Pazar günü yayınlandı