Kahramanmaraş’ta otoparktaki 71 araç yandı

-Drone-
Yakın Plan Su İtfaiye Aracı Yangın Gökyüzü 

-Yangından genel ve yakın planlar
-Yanan araçlardan yakın detaylar
-Dumanlardan planlar
--Aktüel-
-Yanan araçların soğutulması
-Yanmayan araçlardan detaylar
-İtfaiye ve otopark genel detay

( KAHRAMANMARAŞ ) -- Otoparktaki araçların yanma anı ise drone ile görüntülendi KAHRAMANMARAŞ

- Kahramanmaraş’ta bir yediemin otoparkında çıkan yangında 71 araç yanarak kullanılamaz hale geldi. Kahramanmaraş - Adana karayolu üzerindeki bulunan yediemin otoparkından çıkan yangına ihbar üzerine onlarca itfaiye aracı, su tankerleri ve 50 civarında personel sevk edildi. Otoparktaki yangın, hızla yayılarak diğer araçlara da sıçrarken, bir anda gökyüzünü kaplayan siyah duman kentin birçok noktasından görüldü.
Ekiplerin müdahalesi ile söndürülen yangında can kaybı yaşanmazken, 71 aracın kullanılamaz hale geldiği öğrenildi. Otoparktaki araçların yanma anı ise drone ile havadan görüntülendi. Yangında bazı araçların patlayarak yandığı görüldü.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. (HLL-
Yakın Plan Hakkında
Geç saatlere kadar, büyük emekler sarf edilerek çekilen dizilerin kamera arkası görüntüleri, setlerin günlük çalışma tempoları, oyuncular, yapımcılar ve senaristlerle çok özel röportajlar Yakın Plan ile evlerinize geliyor… Başarılı ve güzel sunucu Esra Balamir ile bu eğlenceli ve keyifli serüveni sakın kaçırmayın! Yakın Plan, her Cumartesi saat 23:00'de Beyaz TV’de…...
devamı
4 Ağustos 2021 Çarşamba günü yayınlandı