Kağıthane’de narkotik uygulaması

Uygulamadan görüntü
Uyuşturucu Uyuşturucu Madde Kıraathane Helikopter Sivil Polis 

-Aramalardan görüntü
-Hassas burunlu köpekten görüntü
-Helikopterden görüntü
-Kırathanelerin aranması
-Parkların aranması
-Genel ve detay

( İSTANBUL )- Kağıthane’de yapılan narkotik uygulamasında kıraathaneler, işyerleri ve parklar didik didik arandı İSTANBUL

- Kağıthane’de akşam saatlerinde helikopter destekli narkotik uygulaması yapıldı. Yapılan uygulamada kıraathaneler, işyerleri ve parklar didik didik arandı. Ayrıca şüpheli görünen kişi ve araçlar da arandı. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği narkotimler akşam saatlerinde, Kağıthane Sokullu Caddesinde uygulama yaptı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, Helikopter ve çok sayıda sivil polis katıldı.
Konvoy halinde caddeye gelen ekipler caddeyi her taraftan kapatarak arama yaptı. Kıraathane, işyerleri ve parklar didik didik arandı Sokullu Caddesinde kuş uçurtmayan ekipler kıraathaneler, işyerleri, kafeler ve parkları didik didik aradı. Kıraathanelerde bulunanların üzeri tek tek arandı. İşyerlerine de giren ekipler didik didik arama yaptı. Hassas burunlu K9 köpeği de aramalara katıldı.
Seyyar satıcıların tezgahları da didik didik arandı. Bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenilirken bazı şüpheliler gözaltına alındı.
27 Nisan 2018 Cuma günü yayınlandı