İstanbul’da aynı atölyeyi 2 ayda 2. kez soydular...Hırsızlık anları kamerada

-Güvenlik kamerası-
Tekstil Atölyesi Maskeli Hırsızlar Akalan Maskeli Hırsız Hırsız 

-Hırsızların araçla gelmesi
-Soygunu gerçekleştirmeleri
-Araçla gitmeleri
-İş yerinden birinin çıkması
--Arşiv Görüntü-
-Daha önce gerçekleşmiş olan hırsızlık olayının güvenlik kamera görüntüsü

( İSTANBUL -ÖZEL)- Arnavutköy’de 2 ay önce iş yerini soyan hırsızlar, bu kez ürün dolu minibüsü soydu- Saniyeler içerisinde çalınan ürünlerin değerinin 50 bin olduğu öğrenildi İSTANBUL

- Arnavutköy’de yaklaşık 2 ay önce kumaş pantolon atölyesini soyan hırsızlar, bu kez iş yerinin önünde park halinde olan minibüsten, saniyeler içerisinde 50 bin lira değerindeki bin adet pantolon çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 10.00 sıralarında Arnavutköy Bolluca Mavi Göl Mahallesi Aşık Seyrani Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki tekstil atölyesi yaklaşık 2 ay önce maskeli hırsızlar tarafından soyulmuştu. İş yeri yetkililerinden Hamit S., soygunun şokunu atlatamadan bu kez ikinci bir hırsızlık olayıyla karşılaştı. Sabah saatlerinde park halindeki pantolon yüklü minibüsün yanına başka bir minibüsle gelen hırsızlar, aracın camını kırarak içeride bulunan bin adet pantolonu çaldı. İş yeri yetkililerinden Hamit S. zararlarının 50 bin liradan fazla olduğunu belirterek, hırsızların bir an önce yakalanmasını beklediklerini söyledi.

Saniyeler içerisinde gerçekleşen hırsızlık ise iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
30 Eylül 2018 Pazar günü yayınlandı