İstanbul Barosu Eski Başkanı Kazım Kolcuoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Taziyeden detay
Cennet Cenaze Kalaba Cenaze Namazı Alabalık 

-Mustafa Sarıgül’le röportaj
-Metin Feyzioğlu’yla röportaj
-Cenazeden nazmından detay
-Katılanlardan detay

( İSTANBUL ) İSTANBUL

- İstanbul Barosu Eski Başkanı Kazım Kolcuoğlu, Levent Afet Yolal Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 73 yaşında hayatını kaybeden İstanbul Barosu Eski Başkanı Kazım Kolcuoğlu için Levent Afet Yolal Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
Törene, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, İstanbul Barosu Başkanı Murat Durakoğlu, Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün yanı sıra aile yakınları ve avukatlar katıldı.
Ötekisi olmayan bir başkanlık yaptığını hatırlatan Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ’’Siyasetin her kademesinde görev aldı. Baro başkanlığımızı yaptı. Objektif bir başkandı. Değerlendirmeleri son derece iyiydi. 12 Eylül öncesinde çok önemli siyasi görevlerde bulundu. Ötekisi olmayan bir başkanımızdı. Bugün Levent Camisinin bu kadar kalabalık olması da başkanımızın ne kadar sevildiğinin göstergesidir. Mekanı cennet olsun" dedi.
Kazım Kolcuoğlu’nun mücadele insanı olduğunu belirten Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, ’’Önemli bir isimdi. Meslek ustamızdı. Büyük bir mücadele insanıydı. Allah rahmet eylesin. Bundan sonraki görevimiz, Kazım Kolcuoğlu’nu öğretmek olmalıdır. Ondan bir şeyler öğrenmeli ve bunu genç nesillere aktarmalıyız’’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Levent Afet Yolal Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kazım Kolcuoğlu defnedilmek üzere Çatalca Ferhatpaşa Mezarlığına götürüldü.
1 Şubat 2018 Perşembe günü yayınlandı