İki tankın altına yatan Sabri Ünal'dan Erdoğan'a: Beni boş ver reis sen nasılsın

Dün gece darbe günü yaralanan gazileri aradığını söyleyen Cumhurbaşkanı, telefonda konuşurken Sabri Ünal isimli gazinin yaralı haldeyken kendisini düşünmeyerek ' Reisim beni bırak sen iyi misin ' diye sorduğunu söyledi.
15 Temmuz Darbesi 15 Temmuz Darbe Girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fetö Terör Örgütü 


TANKIN PALETLERİ ARASINA ATLAMIŞTI

' Dün gece gazilerimizi arıyorduk. Bir tanesi genç 34 yaşında, yazılımcı ama savunma sistemlerini çok seven bir gencimiz. Bu genç tankların paletleri arasına atlayarak 1. tanktan kurtulan, 2. tankın da paletleri arasına atlayıp kolunu inşallah kaybetmeyecek, böyle bir noktada olan gencimiz.

' 'SEN İYİ MİSİN ONU SÖYLE' DİYOR '

Telefonda konuşurken Sabri'mize sanki hiçbir şey olmamış, 'Reisim beni bırak sen iyi misin onu söyle' diyor. Bu inanç oldukça bu ülke dimdik ayakta kalacaktır.

Bu milletle ne kadar iftihar etsek azdır. Bu millet inşallah yoluna durmadan kararlılıkla yürüyecektir bundan şüphemiz yok. '

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
2 Ağustos 2016 Salı günü yayınlandı