İdris Naim Şahin'den Neşeli Veda

İçişleri Bakanlığı koltuğunu Muammer Güler'e devreden İdris Naim Şahin, devir teslim töreninde Güler'in kulağına eğilerek espri yaptı. Basının yoğun ilgisine dikkat çekerek, ' Bunlar bir de Angelina Jolie geldiği zaman böyle yapmıştı. Bir espri yapacağım ama günü değil kusura bakma ' diyen Şahin'in sözleri halef ve selefi güldürdü.
İçişleri Bakanlığı Angelina Jolie İdris Naim Şahin Muammer Güler Bakanlık 


AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, 19 aylık Bakanlık görevini bugün Mardin Milletvekili Muammer Güler'e devretti. Devir teslim töreninde oldukça neşeli olan Şahin, gazetecilerin yoğun ilgisini görünce Muammer Güler'in kulağına eğilerek, ' Bunlar bir de Angeline Jolie geldiği zaman böyle yapmıştı. Herhalde bir espri yapacağım ama günü değil kusura bakma ' dedi. Şahin, eliyle ağzını kapatmasına rağmen esprisi mikrofonlara yansıdı. Şahin'in esprisi üzerine halef ve selef karşılıklı gülüştü.

Şahin, ses problemini hatırlatan gazetecilere ise, “Biraz Karadeniz usulü yapalım, İçişleri bakanlığının ses düzeni çalışmasa da sesimiz her zaman çıkar” karşılığını vererek, mikrofonların konulduğu sehpayı önüne çekti.
26 Ocak 2013 Cumartesi günü yayınlandı