İçişleri Bakanı sınırın sıfır noktasında incelemelerde bulundu, vatandaşlarla kahve içti

Bakan Soylu konvoyla sınıra çıkışı
Çadırkent Acı Kahve Gümrük Kapısı Çadır Kent Kışla 

-Bekleyen vatandaşlar
-Bakan sınır incelemesinden donüş
-Bakana mırra ikramı
-Vatandaşlarla Bakan Soylu ile görüşmesi
-Çalışanların Bakanı alkışlaması

( ŞANLIURFA )- Bakan Soylu çadırkent çalışanlarına müjde verdi ŞANLIURFA

- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Suriye sınırındaki Akçakale ilçesinde,sınır duvarları,aydınlatma ve kamera sistemlerini inceledi. Sınırı duvarları ve aydınlatma sistemlerini inceleyen İçişleri bakanı Süleyman Soylu daha sonra Akçakale ilçe merkezine geldi.İlçe merkezine gelirken vatandaşlar Bakan Soylunun yolunu keserek mırra(acı kahve) ikram etti. Akçakale gümrük kapısında vatandaşlar İçişleri Bakanı Soylu ile görüşmek için talepte bulundular.İçişleri Bakan Soylu onu bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi.Bakanı bekleyen vatandaşların çoğunluğu, Akçakale geçici barınma merkezinde çalışan işçilerdi. Akçakale geçici barınma merkezinde çalışanlar, çadır kentin kapanması ile birlikte, çeşitli illere tayinlerinin çıkartılacağı gündeme gelmiş ve bu mevzuyla ilgili mağduriyetlerini Bakan Soyluya ilettiler. Bakan Soylu,kimsenin mağdur edilmemesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ve konunu gündemlerinde olduğunu belirtti.
Bakanın bu açıklamasından sonra çadır kent çalışanları Bakan Soylu'ya teşekkür ederek alkışladılar. Bakan Soylu ve beraberindeki heyet daha sonra Şanlıurfa'ya hareket etti. (md-LO-Y)
Acı Kahve Hakkında
Dünyada yaşanan en sıcak gelişmeler, “Acı Kahve”de mercek altına alınıyor. Özay Şendir’in moderatörlüğünde “Acı Kahve”, önemli konuklarıyla, her Salı 23.00’de Beyaz TV’de......
devamı
28 Ekim 2018 Pazar günü yayınlandı