İbrahim Tatlıses ve Şivan Perwer'den Kürtçe Düet

İbrahim Tatlıses Ve Şivan Perwer'den Kürtçe Düet... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'a yaptığı tarihi ziyarette ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile Kürt sanatçı Şivan Perver düet yaptı. Barış sürecine destek veren İbrahim Tatlıses ve Şivan Perwer'in düeti salonu çoşturdu. İbrahim Tatlıses ve Şivan Perwer'in düetine Başbakan Erdoğan'da alkış yaparak destek verdi.
Başbakan Dicle Üniversitesi Şivan Perwer İbrahim Tatlıses Hayvancılık 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da toplu nikah töreninde yaptığı konuşmada artık 4 çocuk istediğini söyledi. Diyarbakır'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı toplu nikah töreniyle nikahları kıyılacak çiftler salona girmeden önce güvenlik kordonundan geçti.

Diyarbakır'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı toplu nikah töreniyle nikahları kıyılacak çiftler, törenin düzenleneceği Dicle Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'na geldi. Gelin ve damatlar spor salonuna girerken alınan yoğun güvenlik önlemleri de dikkat çekti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Dicle Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek toplu nikah törenine katılan gelin ve damat adayları kapıda güvenlik tarafından arandıktan sonra salona girdiler. Nikah töreni saat 16:10 sularında başladı.

400 ÇİFT EVLENDİ

Bugün düzenlenen törenle 400 çift evlendi. Çiftlerin şahitliğini Leyla Zana, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Aile Bakanı Fatma Şahin yaptı. Leyla Zana ile Mehdi Eker,'Şahit misiniz'sorusuna Kürtçe cevap verdiler. Başbakan Erdoğan, nikahın ardından çiftlere verdiği nasihatte artık 4 çocuk istediğini belirtti.

İbrahim Tatlıses Hakkında
Adanalı bir sinemacının, inşaatta sesini duymasıyla birlikte önce Adana'da ardından Ankara'da çeşitli gazinolarda sahneye çıktı. 1975 yılında çıkardığı "Ayağında Kundura" adlı plakla tüm Türkiye'ye sesini duyurdu. Ardından "Sabuha", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Mumdur" gibi türküleriyle ününü pekiştirdi. "Allah Allah", "Kara Zindan", "İnsanlar" ve "Fosforlu Cevriyem" gibi albümleri büyük ilgi gördü. "Allahım Neydi Günahım", "Yakamoz", "Yol Ver Dağlar...
devamı
16 Kasım 2013 Cumartesi günü yayınlandı