Hüseyin Gülerce: CHP'nin yeşil konusundaki duruşu bitmiştir

Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalarda bulunan aynı zamanda da Yalovalı olan Hüseyin Gülerce, CHP'li Yalova Belediyesi'nin yaptığı ağaç katliamı hakkında sert açıklamalarda bulundu.
Ortak Akıl Muharrem İnce Hüseyin Gülerce Milletvekili 


'CHP'nin yeşil konusundaki duruşu bitmiştir' diyen Hüseyin Gülerce 'Artık bir yerde ağaç kesilirken CHP'liler ağızlarını açamazlar' dedi.

ÖZÜR DİLEMEKLE O AĞAÇLAR GERİ GELMEZ

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin suçu karayollarına attığını söyleyen Hüseyin Gülerce, 'Tamam karayolları baskı yapabilir bu şimdi söylenecek bir şey değil senin belediye başkanın niye boyun eğmiş bu baskıya? karayolları Ne derse onu mu yapıyorsunuz? Siz sorumluluğu üstüme alıyorum diyorsunuz iyi de o 100 yıllık çınar ağaçları geri gelir mi? özür dilemekle' dedi.
Muharrem İnce Hakkında
Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964'te Yalova Elmalık köyünde doğdu. Babasının adı Şerif, annesinin adı Zekiye'dir. Fizik Öğretmeni; Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Değişik liselerde ve dershanelerde fizik öğretmenliği ve müdürlük yaptı. Yalovaspor Basın Sözcülüğü görevini yürüttü. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. 22 ve 23. Dönemde Yalova Milletvekili seçildi. 24. Dönemde T...
devamı
Hüseyin Gülerce Hakkında
İlkokulu Enez'de, ortaokulu Keşan'da bitirdi. Edirne Öğretmen Okulu'nda okudu. İstanbul Yüksek Öğretmen Okulu'nu ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik bölümünü bitirdi. İstanbul'da 1969-1977 yıllarında Yeniden Milli Mücadele dergisinde ve Bayrak gazetesinde muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı. Yalova Lisesi fizik öğretmenliği ve müdürlüğü ile Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.Anavatan partisinden milletvekilig...
devamı
30 Kasım 2014 Pazar günü yayınlandı