Her çocuk için bir fidan dikildi - ELAZIĞ

- Elazığ 'da her çocuk için bir fidan dikildi - Çocukların fidan almasından detaylar - Fidanların dikilmesinden detaylar - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Suat Kenç'in konuşması - Çocuklardan Nergiz Doğan'nın konuşması - Nil Irmak Tan'nın konuşması Elazığ 'da her çocuk için bir fidan dikildiELAZIĞ (AA) - Devlet korumasındaki çocuklar için Türkiye genelinde başlatılan fidan dikme projesi kapsamında Elazığ 'da fidan dikildi.Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünün "Çocuk Bahçesi" adlı fidan dikme kampanyası kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren kurumların bahçelerinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinlikte, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bahçesinde 100 çocuk 200 fidanı toprak ile buluşturdu.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Suat Kenç, sosyal sorumluluk projesiyle kurumlarda kalan çocukların her birinin bir fidanı olsun diye bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Fidanlar ile yeşil bir şehir oluşturma adına çocuk bahçeleri oluşturuyoruz. Çocuklarımız sadece fidan dikip bırakmayacak diktikten sonra bu fidanların takipçileri olacaklar. Bu bahçenin bakımını sulamasını tüm ihtiyaçlarını bu çocuklarımız gerçekleştirecek." diyen Kenç, etkinliğin önemli olduğunu belirtti.
Çocuklar da etkinliğe katıldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Sosyal Sorumluluk Projesi Irak Sosyal Sorumluluk 

30 Nisan 2019 Salı günü yayınlandı