HDP Parti Meclisi Üyesi Ahmet Karataş'ın parti binasında uğradığı bıcaklı saldırı kamerada

HDP Parti Meclisi üyesi Ahmet Karataş'ın Ankara'da parti binasında uğradığı bıcaklı saldırıyla ilgili yeni görüntülere ulaşıldı.
Bıçaklı Saldırı Kanal D Haber Parti Meclisi Ahmet Karataş Hdp 


Kanal D Haber'in ulaştığı görüntülerde saldırganın bina girişinde yüzünü kameralardan saklaması dikkat çekiyor. Saldırıyı gerçekleştiren Emre A.'nın binadan koşarak çıkması da yine kameralar tarafından kaydedilmiş.

Öte yanda saldırı arından ölümden dönen Karataş ilk kez konuştu. Saldırı anını anlatan Ahmet Karataş, “Her zamanki gibi rutin bir şekilde erken bir saatte partiye geldim. Zil çaldı kapıyı açtım. Yalnızdım. Yetkili birisiyle görüşmek istediğini söyledi. Sekreterden de randevu aldığını söylemişi” dedi. Saniyeler sonra kendisine saldırı olacağından habersiz olan Ahmet Karakaş, saldırganın kendisini öğrenci olarak tanıttığını ver yardım istediğini söyledi. Emre A.'nın konuşurken yüzüne bakmadığını da anlatan Ahmet Karataş, saldırganın tuvalete gitme bahanesiyle odaları kontrol ettiğini belirtti. Saniyeler sonra saldırıya uğradığını anlatan Karakaş, “Sağ tarafımdan, boynumdan bıçak saplamaya başladı ve o anda da çekti düştüm” ifadelerin kullandı.


7 Kasım 2014 Cuma günü yayınlandı