Gösteride saçılan sahte paraları gören çocuklar gösteriyi unuttu paraya hücum etti

PROTOKOL SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI
Yöresel Kıyafet Yan Etki Öğretmenler Öğretmen Öğrenciler 

-MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KONUŞMLARI
-PROTOKOLA ÇİÇEK TAKTİMİ
-OYUNLARDAN DETAYLAR
-ÖĞRENCİLERİN PROTOKOLA OTURMASI
-PROTOKLUN AYAKTA
-ÖĞREMCİLELE RÖPORTAJ
-ÖĞRENCİLERİN PARA TOPLAMA YARIŞI

( GAZİANTEP )- Ne olduğunu anlayamayan sahnedeki grup ise zabıtaların çocukları sahneden uzaklaştırması ile gösterilerine devam edebildi GAZİANTEP

- Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki 23 Nisan kutlamalarında Barış Manço ve arkadaşlarının gösterisi esnasında saçılan sahte paraları gerçek zanneden çocuklar, gösteriyi bırakarak alandaki yerdeki paraları topladı Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98 .yıl dönümü kutlamaları Atatürk Anıtına çelenk bırakılması ile başladı.
Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından günün önemine hitaben konuşmalar yaptı. Daha sonra ise İslahiye Demokrasi Meydanı'nda gösteriler sergilendi. Meydanda Nasrettin Hoca, Keloğlan ve Malkaçoğlu tiplemeleri sahneye çıkan öğrencilerin sergilediği gösteriler ile başlayan etkinlikte Çin, ABD, Almanya, Doğu Türkistan, Afrika, Bosna Hersek gibi çeşitli ülkelerin yöresel kıyafetlerini giyen çocuklar ile Suriyeli çocukların protokolü ve alandakileri selamlaması ile devam etti Ana sınıfı öğrencilerin hazırlandıkları gösterilerin ardından Barış Manço ve arkadaşları sahne aldı. Barış Manço şarkılarının da yer aldığı programda, sahnedeki "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa"nın, gösteri gereği sahte paraları saçmasının ardından çocuklar, gösteriyi bırakıp paralara hücum etti. Yerlerdeki paraları toplamak için sahneye gelen çocukların durumuna gösteriyi sergileyen gruptaki çocuklar da şaşırdı. Zabıta ekiplerinin uyarıları ile çocuklar, sahnenin dışına alınması ile gösterilere devam edildi. Protokol üyeleri koltukları çocuklara bıraktı Halkoyunları gösterilerinin de sergilendiği programda, protokol üyeleri oturdukları koltuklardan kalkarak, çocuklara yer verdi. Koltuklarını çocuklara bırakan protokol üyeleri, etkinlikleri ayakta izledi. Programa İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, 106. Alay ve Garnizon Komutanı Topçu Albay Metin Aydın, Belediye Kemal Vural,Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aladağ, Emniyet Müdürü Bedrettin Arıtaş, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Gözel, Askerlik Şubesi Başkanı Personle Yüzbaşı Mustafa Sarıkaya, Ak Parti İlçe başkanı İbrahim Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Metin Şentürk, daire amirleri, askeri erkan, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Program, çeşitli dövüş dalları ile ilgili gösterilerin ardından sona erdi.
23 Nisan 2018 Pazartesi günü yayınlandı