Gökçek, dinozor heykellerinin gerçek maliyetini açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Melih Gökçek, Ankara'nın çeşitli yerlerine konulan dinozor heykellerinin fiyatları hakkında çıkan haberlere yanıt verdi.
Melih Gökçek Fatih Şahin 


Kanal A ekranlarında yayınlanan Fatih Şahin'in hazırlayıp sunduğu Çerçeve programına konuk olan Gökçek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dinozor heykellerinin fiyatları hakkında, Sözcü ve Posta gazetesi olmak üzere bası basın yayın organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Gökçek ' Buraya alınan toplam dinozor miktarı büyüklü küçüklü 380 adet. Bunların içerisinde 65 metre ve 40 metre olanları da var. Biz bunları toplam olarak 7 milyon 485 bin liraya almışız. Ortalaması 13 bin liraya geliyor bir dinozor. Zamanında teslim edemediler ve 2 milyon 683 bin lira ceza kestik, zamanında getirmediği için. Ve 4 milyon 801 bin lira para vermişiz. Onlarda 9-10 milyon yazdılar. ' dedi.

BEYAZ GAZETE

Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
8 Mayıs 2015 Cuma günü yayınlandı