'Fethullah Gülen'in İsrail hassasiyeti var'

Habertürk'de yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında 14 Aralık operasyonu ve Fethullah Gülen hakkında kırmızı bülten konusu masaya yatırıldı. Programa, Gazeteci Yusuf Ziya Cömert'in Fethullah Gülen hakkında yaptığı açıklamalar damga vurdu.
Usame Bin Ladin Mavi Marmara Habertürk Fethullah Gülen Yusuf Ziya Cömert 


'Fethullah Gülen'in Usame Bin Ladin hakkında yaptığı açıklamalar dikkate alınacak cinsten' diyen Yusuf Ziya Cömert, 'Fethullah Gülen, Saddam İsrail'e scat füzesi attığı zaman İsrailli çocuklar için ağlıyorum demişti. İsrailli çocuklar için ağlanabilir ama Fethullah Gülen'in Filistinli çocuklar için de ağladığını hissettirmesi beklenirdi ama o öyle bir şey yapmadı' dedi.

Gülen'in başörtüsü eylemleri sırasında, çarşafın içinde erkek mi var? kadın mı var? diye bir laf ettiğini söyleyen Cömert 'Mavi Marmara olayı sırasında olay uluslararası sularda meydana gelmiş olmasına rağmen, İsrail'in yetkili olmadığı bir alanda meydana gelmiş olmasına rağmen, Fethullah Gülen'in resmi otoriteden izin alınması gerekiyordu diye bir beyanı var. Fethullah Gülen'in sürekli bir İsrail hassasiyeti var' şeklinde konuştu.
23 Aralık 2014 Salı günü yayınlandı