Ey Pensilvanya’daki gel hesap ver

Mehmet Metiner, “Ey Pensilvanya ' daki, bu paralel yapının arkasındaysan da değilsen de gel hesap ver” dedi.
Pensilvanya Paralel Yapı Mehmet Metiner Halk Bankası Süleyman Arslan 


Beyaz TV'de yayınlanan Erkan Tan'la Tartışalım programına konuk olan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner paralel yapı mensuplarına ateş püskürdü.

EY PENSİLVANYA'DAKİ GEL HESAP VER

“Ey Pensilvanya'daki bu paralel yapının arkasındaysan da değilsen de gel hesap ver. 17-25 Aralık operasyonlarını yapan paralel yapının uzantıları bize yargıya gidin diyorlardı, biz de Pensilvanya'ya yargıyı gösteriyoruz gel kendini akla” diyen Metiner, “Müslümanların evlerine ateş düşürdün, bir tek gün olsun İsrail vahşetini lanetleyemedin. Ama o yürekli Uzun Adam için hop oturup hop kalktın. Müslüman ailelerin içine fitne ateşi saldın” ifadelerini kullandı.

HEPSİNİN HESABI SORULACAK

Metiner, 17-25 Aralık operasyonlarında dönemin başbakanı diye fezleke hazırlayan savcılardan hesap sorulacağını şu sözlerle kaydetti: “O haddini bilmez bir kısım savcılar hesabı ayrıca görülecek. Daha başbakanken dönemin başbakanı diye fezleke hazırlıyorsun. Adliye koridorlarında o kibirli mağdur edalarıyla biz o Uzun Adam'ın kollarına kelepçe geçireceğiz, kabineyi buraya toplayacağız diyen o savcılardan, o emniyet müdürlerinden hesap soracağız”

O PARALAR SAHİPLERİNE VERİLDİ

Metiner, Halk Bankası Eski Genel Müdürü Süleyman Arslan'ın evinde ayakkabı kutularından çıkan paralarla ilgili şöyle koınuştu: “Alçakça, namertçe yöntemlerle insanların evlerine gireceksiniz, paraları ayakkabı kutularına yerleştireceksiniz, kameraya çekeceksiniz, medyayla paylaşacaksınız. Bunun adı namertliktir. O paralar bugün sahiplerine iade edildi. Halk Bankası Eski Genel Müdürü Süleyman Arslan çok dürüst ve namuslu bir insandır.”

Metiner sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Paralel yapının içindeki işadamlarının, emniyet mensuplarının, yargıçların hangi haram paralarla beslendiğini biz çok iyi biliriz”

BEYAZ GAZETE

26 Eylül 2014 Cuma günü yayınlandı