Erdoğan'dan şehit savcının evine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya, Slovakya ve Romanya'ya yaptığı resmi ziyaretleri tamamlayarak yurda döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit Savcı Kiraz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
İçişleri Bakanı Başbakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk Orman ve Su İşleri Bakanı Recep Tayyip Erdoğan 


Erdoğan'ı taşıyan özel uçak 'TUR', saat 20.20'de Atatürk Havalimanı'na indi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adalet Bakanı Kenan İpek, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve öteki yetkililer karşıladı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Türkiye'ye döndü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurda döndükten sonra ilk durağı şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesinin evi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit Savcı Kiraz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Sebahattin Öztürk Hakkında
1962 yılında Trabzon-Çaykara'da doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokulu o zamanlar nahiye merkezi olan Dernekpazarı Ortaokulu'nda tamamladı. 1975 yılında Trabzon Erkek Öğretmen Lisesi'ni yatılı olarak kazandı, 1980 yılında mezun oldu. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'ne girdi. 1986 yılında mezun oldu. 1987 yılında açılan kaymakamlık sınavını kazanarak 19.06.1987 tarihinde kaymakam adayı olarak mesleğe ...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
1 Nisan 2015 Çarşamba günü yayınlandı