Erdoğan'dan Mehmet Görmez'e makam aracı jesti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adıyaman Nissibi Köprüsü açılışında sözünü ettiği Diyanet İşleri Başkanı ile ilgili müjdeyi canlı yayında açıkladı.
Mercedes Diyanet İşleri Başkanı Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı Mehmet Görmez 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanAdıyaman Nissibi Köprüsü açılışında 'Yarın bir müjde duyabilirsiniz. Bu müjde Diyanet İşleri Başkanımızla alakalı olacak' diye konuşmuştu. Erdoğan'ın bu sözü bir anda gündeme oturmuştu.

Buna göre Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in iade edeceğini söylediği milyonluk makam aracı için harekete geçti. 'Haberim olsaydı, iade etmesine müsade etmezdim' demişti.

GÖRMEZ'E BEŞTEPE'DEN YENİ ARAÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aracın iade edilmesi üzerine harekete geçti ve Cumhurbaşkanlığı envanterindeki zırhlı Mercedes aracı Görmez'e tahsis edeceğini canlı yayında açıkladı.
Mehmet Görmez Hakkında
1959 yılında Gaziantep'te doğdu. İlk öğrenimini Nizip'te, orta öğrenimini Gaziantep İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. 1983'te Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde yüksek öğrenime başladı. Bir yandan yüksek öğrenimini sürdürürken, diğer yandan önce Kırıkkale'de Kur'an kursu öğreticiliği, ardından Ankara'nın değişik semtlerinde imam-hatiplik ve vaizlik görevlerinde bulundu. 1987'de yüksek öğrenimini tamamlayıp Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakül...
devamı
21 Mayıs 2015 Perşembe günü yayınlandı