Erdoğan: Bayan bir kardeşimizin kopan başı bina çatısında bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe gecesi yaşanan vahşete değinerek ' Bir bayan kardeşimizin maalesef başı koparak bina çatısında bulundu. ' dedi.
15 Temmuz Darbesi 15 Temmuz Darbe Girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fetö Terör Örgütü 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Düzeyli Ekonomi toplantısında konuştu. Erdoğan, burada Avrupa ülkelerinden darbe girişiminin ardından yeterince destek alamadıklarını belirterek ' Şu ana kadar bize batıdan gelen hiçbir temsilci yoktur. Fakat Fransa'da terör eylemleri olduğunda oralara nasıl gittiklerini biliyoruz. Bazı ülkeler havaalanlarında Türkiye'ye gitmeyin, Türkiye'ye gidişiniz Erdoğan'ı güçlendirir gibi reklamlar yapıyorlar. Bu nasıl demokrasidir. Ben askeri darbe ile iş başına gelmiş bir cumhurbaşkanı değilim. Halkının yüzde 50 oyuyla iş başına gelmiş bir cumhurbaşkanıyım. ' dedi.

Öte yandan Erdoğan, darbe girşiminin olduğu gece yaşanan vahşete de değinerek ' Bir bayan kardeşimizin maalesef başı koparak bina çatısında bulundu. Bunu yapanlar acaba hangi vicdan, hangi insani bir yapı kalkıp kendi halkına uçaktan bomba yağdırarak böyle bir vahşeti yapabilir. ' dedi.
-Video-
İki tankın altına yatan Sabri Ünal: Beni boş ver reis sen nasılsın

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
2 Ağustos 2016 Salı günü yayınlandı