El Bab operasyonunda yaralanan asker şehit oldu

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda yaralanan askerlerden Mehmet Ünal, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
Mehmet Ünal Sözleşmeli Er Fırat Kalkanı Gaziantep Üniversitesi Adli Tıp Kurumu 


Edinilen bilgiye göre, Fırat kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda 19 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilen saldırıda yaralanan askerlerden Sözleşmeli Er Mehmet Ünal, kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Yaklaşık bir hafta süren yaşam mücadelesi kaybeden Mehmet Ünal, şehit oldu. Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirilen şehidin cenazesi yapılacak otopsi işlemlerinin ardından memleketine gönderilecek.
Mehmet Ünal Hakkında
1976 sonbaharında, kendi deyimiyle: “Aşkının peşinden” Federal Almanya’ya gitti ve oraya yerleşti. Fotoğrafa olan ilgisini yoğunlaştırdı. Türkçe ve Almanca yayınlanan günlük, haftalık veya aylık dergi ve gazeteler için serbest olarak çalışmaya başladı. Özellikle portre fotografçılık dalında gerek ülkemizde gerekse Federal Almanya’da saygın bir yer edinmiştir. Sergileri: “Çocuklar” 1979 yılı “Dünya Çocuklar Yılı” ilan edilmiştir. UNICEF-Almanya...
devamı
26 Aralık 2016 Pazartesi günü yayınlandı