Denizli’de hava sıcaklığını fırsat bilen vatandaşlar parklara çıktı

Yanan ateşten görüntü
Hava Sıcaklığı Güneşli Hava Cidde Kış Mevsimi Güneşli 

-Yanan ateş ile aileden görüntü
-Piknik yapan ailelerden görüntü
-Ateşte pişen çaydan görüntü
-Vatandaş röportajları
-Parkta oynayan çocuklar ve ailelerden görüntü
-Parkta yürüyüş yapan vatandaşlardan görüntü

( DENİZLİ )- Kış mevsiminde sıcak havayı görenler dışarıya çıktı DENİZLİ

- Denizli’de etkili olan sıcak havanın artması ile Şubat ayında vatandaşlar parklara akın etti. Kent merkezinde termometrelerin 15 dereceyi gösterdiği güneşli havada, adeta kış ortasında bahardan kalma günler yaşanmaya başlandı. Hafta sonunu ve sıcak havayı fırsat bilen Denizlililer, park ve mesirelik alanlara akın etti. Mesirelik alanlarda vatandaşlar aileleri ile yürüyüşe ve piknik yapmaya çıktı. Kimi aileler tatil günlerini değerlendirerek parkta çocukları ile birlikte oynadı. Ailesi ve akrabaları ile güzel hava havanın tadını çıkarmak için dışarıya çıkan Selçuk Bağlan, “Bu Pazar gününü değerlendirelim çocuklar ile uzun zamandır Çamlık parkına çıkmadık. Bir gezelim, havada cidden çok güzel bir piknik havası, yaz havası gibi güzel bir hava var” dedi.
Bora Karatepe ise çocuklarını gezdirmek için çıktığını ve kış mevsimine rağmen havanın güzel ve sıcak olduğunu belirterek şöyle söyledi.

Karatepe, “Ailemiz ile dışarıya çıktık. Hava güzel olduğu için herkes dışarıya çıkmış ne güzel, çocuklarımızı oynattığımız için mutluyuz. Kış olmasına rağmen bu hava güzel oldu. Pazar günü olması ile daha iyi oldu.”
2 Şubat 2020 Pazar günü yayınlandı