Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan idam isteyen halka cevap!

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün hizmete açılıyor. Garın açılışında Başbakan Binali Yıldırım ve TBMM Başkanı Kahraman ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulunuyor.
Yüksek Hızlı Tren Cumhurbaşkanı Hızlı Tren Binali Yıldırım Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Hızlı Tren Garı açılışında konuşuyor

İşte konuşmasından satır başları;

Bu eser kamu özel ortaklığının bir ürünüdür.

Bize eğilmek yakışmaz, kula kul olmadık. Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Hiçbir güç karşısında eğilmedik eğilmeyiz.

Kara trenin yerini artık hızlı trenler alıyor. Yalnız az önce Sayın Başbakan bir şeyi unuttu da söyleyeyim her yeri dolaştı da bir bizim Rize'yi unuttu. İnşallah oraya da uğrarsınız.

Kıskananlara diyoruz ki 'çalışın, sizin de olsun' Neden benim ülkemi karıştıryorlar. Niye benim ülkemde 15 Temmuz darbesini yapacak kansız, alçaklar ortaya çıkıyor. Onlar da vatanseverlik diye bir şey yok.

(İdam isteriz sloganları) Gelecek yakındır. İdam Meclis'ten geçerse ben bunu onaylarım. İnanıyorum ki hükümet yakında bunu Meclis'e getirecek inanıyorum. Milletim ne isterse o olacak.

Öleceğiz gideceğiz ya. Derdimiz var derdimiz. Bizim bu millete sevdamız var. Bu eserlerle anılmak istiyoruz. Derdimiz bu. Biz anıt istemiyoruz. Bizi 2 metrelik yere gömsünler yeter. Topraktan geldik toprağa gideceğiz.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
29 Ekim 2016 Cumartesi günü yayınlandı