Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Belçika'ya PKK tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika hükümetine, terör örgütü PKK'ya Türkiye-AB Zirvesinin yapılacağı binanın yanına çadır kurmasına izin verdiği için tepki gösterdi.
Türkiye Cumhurbaşkanı Belçika Recep Tayyip Erdoğan 


Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın katlımı ile kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale'deki anma töreninde konuştu. Erdoğan, ' Buradan terör örgütüne destek veren ülkelere sesleniyorum; koynunuzda yılan besliyorsunuz. O yılan her an sizi de sokabilir. Türkiye'de patlayan bombaları televizyon ekranlarından seyretmek size bir şeyler ifade etmiyor olabilir. Aynı bombalar sizlerin şehirlerinizde patladığınızda bizi anlayacaksınız, ama o zaman çok geçe olacak. İzin vermeyeceğiniz vermeyeceğiniz faaliyetleri desteklemekten vazgeçin. Sizin milletvekiliniz intihar taziyesine gittiğinizde ona karşı neler yapabileceğinizi çok iyi biliyorum. ' dedi.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
18 Mart 2016 Cuma günü yayınlandı